Новости

Почитувани ученици наставата во ООУ „Христијан Тодоровски Карпош“ Ранковце во учебната 2020/21 год. започнува на 01 октомври 2020 год. Поради пандемијата предизвикана од Ковид-19 вирусот наставата за учениците од 1 до 3 одделение ќе се одвива со физичко присуство. За учениците од 4 до 9 одделение наставата ќе се одвива он лајн.

Ви посакуваме успешен почеток и успешна учебна година

%d bloggers like this: