Добродојдовте на веб страната на нашето училиште

Учебната 2022/23 година започна на 01 септември 2022 година. На почетокот на учебната година во ООУ „Христијан Тодоровски Карпош“ Ранковце се запишани 326 ученици во 27 паралелки, од овие 270 ученици распоредени во 17 паралелки се во Централното училиште додека другите ученици се распоредени во подрачните училишта кои се наоѓаат во с. Псача, с.Герман и с.Радибуш.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: