Учебна 2021/2022 год

Учебната 2021/22 официјално ќе започне на 1 септември 2021 година а ќе заврши на 10 јуни 2022 година, учебната година ќе трае 180 наставни дена.

Наставата ќе се одвива со физичко присуство на сите ученици од 1 до 9 то одделение.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: